top of page

RIPSIENPIDENNYKSET

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, joilla silmistä saadaan erittäin näyttävät myös ilman ripsiväriä. Ripsikuidut liimataan aina yksi kuitu kerrallaan omaan ripseen ja jokaiseen ripseen pyritään laittamaan pidennysripsi. Ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä oikein laitettuina, koska omat ripset pääsevät uusiutumaan luonnollisesti.

 

Ripsien normaali elinkaari on noin 4-12 viikkoa. Ripsi tippuu kasvuvaiheen lopussa luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana irti. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Ripsiä kiinnitettäessä ei tiedetä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on täysin normaalia, että jo seuraavina päivinä yksittäisiä ripsikuituja irtoaa omien ripsien luonnollisen uusiutumisen myötä.

Volyymiripset

Volyymiripsienpidennys on uusi, ainutlaatuinen ripsienpidennysmenetelmä. Volyymiripsienpidennyksessä käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja, minkä ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan kiinnittää jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavallisessa ripsienpidennyksessä kuituja laitetaan ripseen vain yksi. Volyymiripsillä saadaan tuuheammat ripset kuin tavallisilla ripsienpidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen.

 

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samalla tavalla kuin tavallisiakin ripsienpidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemusta tavallisista ripsienpidennyksistä ja haluat ripsistästi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu!

 

Jos sinulla on jo klassiset ripsienpidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla. Klassisten ripsienpidennysten vaihto kokonaan volyymiripsiin vaatii yleensä noin kaksi volyymihuoltoa, jotta kaikki tavalliset ripsienpidennyskuidut saadaan vaihdettua volyymiripsikuituihin.

Volyymiripset sopivat sinulle erityisen hyvin, jos:
  • sinulla on harvat omat ripset

  • haluat klassisia ripsienpidennyksiä tuuheammat ripset

  • klassiset ripsienpidennykset eivät pysy toivotulla tavalla

Ohjeita

Ripsienpidennykseen tulijalle

  • Pese silmämeikkisi vähintään kaksi tuntia ennen ripsienpidennykseen tuloa öljyttömällä meikinpoistoaineella

  • Ei piilolinssejä ripsien laiton aikana

Ripsienpidennysten laiton jälkeen
  • Vältä ripsien kastelua sekä saunomista ja muuta hikoilua 24 tunnin ajan

  • Vältä öljypohjaisten meikinpoistoaineiden käyttöä ripsienpidennysten kanssa

  • Saat hoitolasta mukaasi ripsiharjan, mutta vältä ripsien harjausta useammin kuin kerran päivässä

bottom of page