HIERONNAT

Ajanvaraukset hierontoihin Annilta verkosta tai numerosta 044 5778957.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto, joka poistaa lihasjännityksiä, vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua, parantaa nestekiertoa sekä rauhoittaa mieltä.

30 min 33 €
60 min 55 €
90 min 79 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hoitava ja syvärentouttava hieronta, joka mm. laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa. Kuumista kivistä välittyvä lämpö saa lihaksesi rentoutumaan muita hierontamuotoja tehokkaammin. Sopii erityisen hyvin stressaantuneelle ihmiselle.

60 min 60 €
90 min 82 €

Aromahieronta

Aromahieronta on rentouttava ja lempeä koko vartalon hoito, jossa otteet ovat klassista hierontaa kevyemmät. Hieronta suoritetaan aromaattisilla öljyillä, jotka valitaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hoidon jälkeen sinulla on ihanan rentoutunut ja levollinen olo. Sopii erityisen hyvin stressaantuneelle ihmiselle. Hoitoa ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

60 min 60 €
90 min 82 €

Bambukeppihieronta

Bambukeppihieronta venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää pintaverenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambukeppihieronnalla voidaan vaikuttaa tehokkaasti myös syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Sopii erityisen hyvin aktiivisille ihmisille lihasjumien lievittämiseen.

60 min 60 €
90 min 82 €